Samsung 50" 50LS03D Frame AI 4K UHD LED TV, SMART, 4xHDMI, 2xUSB, Bluetooth, Wi-Fi, Tizen, Charcoal Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Samsung 50" 50LS03D Frame AI 4K UHD LED TV, SMART, 4xHDMI, 2xUSB, Bluetooth, Wi-Fi, Tizen, Charcoal Black

50" (127 cm)
Край на разсейващите отражения и отблясъци. Вече можеш да видиш ясно съдържанието на екрана и да се насладиш на произведенията на изкуството така, както биха искали техните създатели. Независимо дали гледаш телевизия или произведение на изкуството, удоволствието е едно и също. Елегантния и съвременен дизайн на The Frame се съчетава безупречно с интериора на дома ти и внася допълнителен стил и изисканост в него. Можеш да избираш от множество рамки, които се прикрепят към корпуса на телевизора с магнит, така че е лесно да експериментираш с цветове и стилове, за да намериш подходящия вариант за твоя интериор. Когато го изключиш, The Frame се превръща в произведение на изкуството. Да съзерцаваш любимите си произведения на изкуството на неговия екран е истинско удоволствие. Наслади се на автентични и верни с оригинала цветове, валидирани от PANTONE. The Frame възпроизвежда богатите цветове и текстури на любимите ти произведения на изкуството с висока прецизност. Благодарение на матовия дисплей, който намалява отблясъците, можеш да се насладиш пълноценно на твоята колекция, все едно си в истински музей.
QE50LS03DAUXXH
Color
Charcoal black
Resolution
3840x2160
Модел
Телевизор
Bluetooth
Bluetooth
Технология
Qled
Мрежа
Ethernet
Безжична мрежа
Wi-fi built in
Други
Remote control tm1240a
Енергиен клас
G
Динамичен контраст
Dual led, real depth enhancer
Размер на екрана, inch
50" (127 cm)
Вид на екрана
Flat, quantum processor 4k
Размери с поставка (ш, д, в), cm
112.4 x 22.8 x 67.9 cm
Vesa размер, mm
200 x 200 mm
Консумация, kwh/1000h
70 kwh
Аудио
20w, 2ch, dolby atmos, object tracking sound, q-symphony, audio pre-selection descriptor, active voice amplifier pro, 360 audio, adaptive sound pro
Smart функция
Tizen smart tv
Тунер
Dvb-t2cs2, analog tuner
Честота, hz
50hz
Изводи за свързване
4 hdmi, 2 usb-a, rf in, ci slot, anynet+ (hdmi-cec), digital audio out (optical), hdmi audio return channel earc, ex-link (rs-232c), one connect box (y22 4k)
Smart асистент
Bixby, smartthings, built-in voice assistant alexa